Rabu, 20 Juni 2018

Secrets of Clean and Acne Free Skin van Lolita Agustine

http://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-bandung/

Secrets of Clean and Acne Free Skin van Lolita Agustine

 

Acne wordt zeker het grootste probleem van elke vrouw, omdat het gezicht er saai en onaantrekkelijk uitziet. Acne problemen zijn vaak een angstaanjagend spook voor vrouwen. Volgens de mooie presentator Lolita Agustine zijn er enkele dingen die moeten worden overwogen voor een schoon gezicht en vrij van acne.

 

1. Normaal gezicht reinigen

 

Spelers soap opera Islam KTP onthult dat om het gezicht glad en schoon te houden een van de belangrijkste sleutels is om het gezicht schoon te maken. Het moet ook routinematig worden gedaan na de make-up en voor het slapengaan.

 

Onze huid heeft behoefte aan zuurstof, heeft behoefte aan adem en heeft een pauze nodig van de chemicaliën in make-up. Laat gezicht niet malem reinigen. Gebruik niet direct gezichtsschuim, maar micelar water werd vroeger opnieuw schoongemaakt, draag gezichtsschuim, legde Loli uit tijdens Marina Beauty Journey-evenement in Villa Ombak Resort, Lombok, donderdag (23/11/2017).

 

2. Gezichtsverzorging

 

Gezichtshuid heeft ook verjonging nodig met bepaalde behandelingen. 26-jarige actrice werd ook onthuld dat het gebruik van maskers in overeenstemming met de behoeften om het gezicht er gezond uit te laten zien.

 

3. Eten en drinken

 

Eten en drinken beïnvloeden het uiterlijk van acne. Volgens Loli hebben ongedifferentieerde voedingsmiddelen en dranken duidelijk invloed op de voedingsstoffen van het lichaam en beschadigen de huid.

 

Het eten is erg invloedrijk. Meestal zuivelproducten of melkbevattende voedingsmiddelen zoals yoghurt, kaas kunnen acne maken omdat het de ontsteking kan verhogen. Het belangrijkste is om veel water te drinken en veel fruit te eten ", legt Loli uit.

 

4. Slaapactiviteit

 

Sportpresentator van een van deze privé-televisiestations voegde ook toe dat slaapactiviteit de gezondheid van de huid beïnvloedt. Adequate slaap kan de huid helpen ontspannen te worden.

 

Als het gebrek aan slaap al zijn ogen was, is ook de zwarte huid beschadigd. En stress verhoogt ook de acne, meestal als we vlekkerig zijn is het stress nihil dat we het eigenlijk niet kunnen voelen, omdat de acne later nog veel meer zal zijn, "zei Loli.

 

5. Sport

 

Elke dag tijd nemen voor lichaamsbeweging of lichaamsbeweging kan een persoon ook helpen om jerawar te voorkomen. Maar, volgens Loli ding om op te merken, is de sport iets dat bij je past en wat je leuk vindt

 

Ik werk elke dag met het tillen van gewichten en cardio. Maar hoef niet te trainen, vind de sport die u het meest geschikt vindt. Ik denk niet dat sporten niet goed is, waarom sporten zo lui dus mannen. Maar zodra je een geschikte sport hebt, zal het comfortabel zijn, "zei Loli.

 

Ngegym een ​​uur tot twee uur. Het zijn niet echt mensen die geen tijd hebben of wat dan ook, maar het is er echt als we het halen, voegde hij eraan toe <br /> <br />

Tidak ada komentar:

Posting Komentar